BOUW & INFRA | Van kostprijs-plus naar duurzaam gebruik

De bouwsector staat voor enorme uitdagingen. Bouw- en installatiebedrijven en de toeleverende industrie worden geconfronteerd met een turbulente markt. Volumes in nieuwbouw van woning- en utiliteit staan onder druk. Voor de infrastructuur geldt hetzelfde. Na de realisatie van grote wegenbouw- en railinfra projecten liggen deze klussen niet langer meer voor het oprapen. Wel zijn er positieve ontwikkelingen in de onderhoudsmarkt. Op dit gebied is techniek nog steeds de basis, maar draait het vandaag de dag meer en meer om de economics, toegevoegde waarde en total cost of ownership.

Traditionele bouwmethoden staan onder druk. Industrialisering van het bouwproces doet zijn intrede. Zijn er voldoende technische en proces- innovaties? Ontwikkeling en verkoop van gebouwen en infrastructurele oplossingen vragen om een andere aanpak. Traditionele kostprijs-plus-calculaties bieden geen zekerheid voor opdrachten. Gevraagd wordt naar langdurige en integrale contracten waarbij risico’s door (veelal overheid) opdrachtgevers bij de markt en bouwconsortia worden gelegd.

Boost in Business herkent en begrijpt deze marktdynamiek als geen ander en is uw ideale, creatieve gespreks- en uitvoerings partner. Samen ontwikkelen we nieuwe  producten, onderscheidende proposities en vernieuwende verdienmodellen die ook uw onderneming helpen om succesvol te blijven in uw markt.

website ontwerp en realisatie: Rody Vonk | www.raakme.nl