ENERGIE | Onzekerheid onder hoogspanning

De Nederlandse energiemarkt is volop in beweging:
De introductie van marktwerking en het ontstaan van een bedrijfsketen met nieuwe rollen en verantwoordelijkheden loopt volop. Er is schaarste in de traditionele energiebronnen. Maar ook vindt een (snelle) opkomst van alternatieve energiebronnen plaats: zonne-energie, biobrandstoffen, wind- en getijde-energie.

Technische innovaties volgen elkaar in hoog tempo op: of het nu gaat om de uitrol van slimme meters, de bouw van duurzame (kas-)woningen, de opkomst van de elektrische auto of het groeiende belang van lokale energieopwekking door middel van geothermie. We ervaren dagelijks ingrijpende verbeteringen van het marktmodel. De netwerk- en overige bedrijven moeten dit alles meenemen en hun strategie aanpassen of verfijnen. Kortom: marktwerking. Deelnemers in deze context opereren op basis van zakelijkheid en economics, concessies en risico’s. Traditioneel denken is niet meer aan de orde.

Boost in Business herkent en begrijpt deze marktdynamiek als geen ander en is uw ideale, creatieve gespreks- en uitvoerings partner. Samen ontwikkelen we nieuwe  producten, onderscheidende proposities en vernieuwende verdienmodellen die harder dan ooit nodig zijn om succesvol te blijven in uw markt.

website ontwerp en realisatie: Rody Vonk | www.raakme.nl