TECHNISCHE DIENSTVERLENING | Van product naar prestatie

De markt voor onderhoud en technische dienstverlening is druk in beweging. Door de economische omstandigheden van nu worden nieuwbouw en vervanging uitgesteld. Bovendien wordt kritischer dan ooit nagedacht en gekeken naar de prestaties van essentiële bedrijfs assets.

Op dit gebied gaat het nog steeds om techniek. Maar de traditionele beheer en onderhoudsactiviteiten worden vaker dan ooit tegen het licht gehouden als het gaat om prestaties in relatie tot kosten. Steeds  meer ondernemingen nemen issues als downtime/beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid mee in hun besluitvorming. Het gaat in toenemende mate om economics, monitoring en condition based maintenance.

Voor professionals in technische dienstverlening biedt de huidige markt een enorme uitdaging met volop kansen. Tegelijkertijd legt verschuiving in de marktvraag een druk op uw traditionele manieren en concepten van marketing en verkoop: traditionele kostprijs plus calculaties bieden geen zekerheid meer voor nieuwe opdrachten. De markt wil langdurige en integrale contracten waarbij risico’s door (veelal overheid) opdrachtgevers bij de markt en worden gelegd.

Boost in Business herkent en begrijpt deze marktdynamiek als geen ander en is uw ideale, creatieve gespreks- en uitvoerings partner. Samen ontwikkelen we nieuwe  producten, onderscheidende proposities en vernieuwende verdienmodellen die ook uw onderneming helpen om succesvol te blijven in uw markt.

website ontwerp en realisatie: Rody Vonk | www.raakme.nl